Знаците, които показват, че сте готови да заживеете заедно

2015-06-23 19:01:00
Знаците, които показват, че сте готови да заживеете заедно
Снимка: freedigitalphotos.net

Сериозните връзки стават наистина сериозни, когато заживееш с партньора си. Вероятно по-големите тийнейджъри вече мечтаят да се изнесат с гаджето и да станат по-самостоятелни. Това е съвсем нормално и е наистина голяма стъпка. Най-често младежите завършват училище и при сериозна връзка кроят планове за бъдещ общ дом. Кои са знаците, показващи, че е добра идея да се изнесеш с партньора си?

 

Финансова сигурност. Едно от нещата, които трябва да предвидите и да осигурите, това са финансите. Няма как да се справите, ако нямате пари. Трябва да решите къде ще живеете, дали ще плащате наем, дали ще съчетавате работа и учение или родителите ще ви издържат. Ако нямате нужните средства, по-добре не мислете за съвместно съжителство.

 

 

Тайминг. Време е да си направите план. В повечето случаи тийнейджърите заживяват с половинката си, когато завършат училище или на по-късен етап в университета. Споделете какви планове имате за бъдещето. Говорете и с родителите си. Не е добра идея да криете и изведнъж да им го сервирате неочаквано.

 

И двамата сте на мнение, че е добра идея. Не се притискайте, не пришпорвайте другия. Ако сте стигнали съвместно до това решение, че искате да живеете заедно, тогава пробвайте. Ако го правиш само, защото гаджето ти иска, това не е добра тактика. Рискуваш да не сте щастливи и да съжаляваш за взетото решение.

 

Меденият месец свърши. В момента, в който вече живеете заедно, меденият месец наистина свършва. Ако до скоро всяка ваша среща е била изпълнена с щастие и радост, сега очаквайте да имате повече караници. Трябва да се убедите, че наистина сте един за друг, а съжителството заедно може бързо да ви докаже или да ви разубеди. Неизмитите чинии в мивката, прахта по мебелите и мръсните дрехи в пералнята определено не са романтични, но ако успявате да се справяте с битовизмите, значи имате бъдеще заедно.

 

Пробвали сте преди, дори и за кратко. Не се хвърляйте на дълбокото, ако не сте готови. Историята познава много случаи, в които влюбени двойки се разделят съвсем скоро, след като са заживели заедно. Ходили ли сте на почивка заедно? Само двамата? Случвало ли ви се е да живеете заедно седмица или месец, в който се оправяте съвсем сами? Ако сте го правили и всичко е било наред, значи наистина ще се справите със съвместното съжителство.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия